Arkitekttegnet funkis

Et arkitekttegnet funkishus er til dig, der sætter pris på rene arkitektoniske linjer og funktionelle rum med højt til loftet. Stilen henvender sig både til den store familie med behov for mange værelser og parret, som ønsker sig store, gennemlyste rum med masser af udfoldelsesmuligheder. Selve byggeprocessen strækker sig over ca. 24 – 28 uger, hvor du kan følge dit nye hjem udvikle sig fra en stregtegning til et færdigt hus ude på byggegrunden. Vi stræber efter at skabe en professionel og personlig proces, hvor du hele tiden føler dig tryg, tilpas og tæt på tilblivelsen af dit nye hus.

 

Fordelene ved arkitekttegnet funkis

Funkisstilen vedbliver med at være eftertragtet blandt mange danskere. Og med god grund. Et arkitekttegnet funkishus er kendetegnet ved sit rene og enkle udtryk med funktionaliteten i højsædet. Rummene er store, lyse og regulære med et væld af anvendelsesmuligheder. Der er i det hele taget et stort fokus på at udnytte det naturlige lys og skabe et godt samspil med haven og det udvendige miljø. I et arkitekttegnet funkishus kan du selv vælge, om du vil have klassiske linjer eller asymmetriske detaljer, som i sidste ende er skræddersyet dine behov og stil. Vi guider dig og finder sammen den optimale arkitektur og planløsning. Baseret på grundens beliggenhed, solens bane og de omkringliggende omgivelser er ambitionen at skabe lige præcis den unikke funkisvilla, som passer til dig, din grund og din dagligdag.

Lad eventyret begynde

Er du klar til at påbegynde rejsen mod din arkitekttegnede drømmebolig, kan du altid gå på opdagelse i Menzer & Kristensens inspirationshuse eller bestille et katalog. Derudover inviterer vi hellere end gerne indenfor i showroomet i Hedensted, hvor du har mulighed for at visualisere dine boligdrømme og påbegynde en dialog med en af vores dygtige byggerådgivere eller arkitekter.