2-planshus med ca 6 meter høje vinduer

Bygger på tillid

Menzer & Kristensen har ét overordnet mål; Glade kunder. Hos Menzer & Kristensen har vi respekt for, at det er en stor beslutning at bygge hus og en tillidssag at vælge byggefirma. Derfor prioriterer vi løbende dialog på kundens præmisser og transparens i byggeprocessen, så du kan følge med alt efter dit behov. ”Hos Menzer & Kristensen oplever kunderne en relation baseret på tillid og tryghed. Det er et fokuspunkt for alle medarbejdere i Menzer & Kristensen”, lyder det fra direktør, Erik Rehnquist.

Kompetencer og processer

Vi rekrutterer branchens dygtigste medarbejdere, og stiller altid med stærkeste hold. Hos Menzer & Kristensen møder du erfarne byggeledere, der varetager dine interesser og kvalitetssikrer arbejdet på byggepladsen, du får et tæt samarbejde med byggerådgiverne og du vil opleve en tegnestue, der sætter en ære i arbejdet. For at sikre den bedst mulige byggeproces og kundeoplevelse, har vi organiseret arbejdet i overskuelige faser fra start til slut.

Inspiration

Grib en kop kaffe og sæt dig godt tilrette. Med Menzer & Kristensens nyeste katalog i hånden, har du udsigt til 70 sider spækket med gratis inspiration til dig, der sætter pris på æstetik og arkitektur ud over det sædvanlige. Du er også velkommen i Menzer & Kristensens inspirationshuse.

Velkommen hjem.