Stue med udsigt

Menzer & Kristensen kunne indfri nybyggerdrømmen

”Hos Menzer & Kristensen har vi oplevet en imødekommenhed, en professionalisme og en åben alt-kan-lade-sig-gøre-tilgang til vores byggeprojekt,” lyder det fra parret, der netop ledte efter et byggefirma, som kunne gøre familiens drømme og idéer til virkelighed uden at gå på kompromis.

”Kvalitet og fleksibilitet er nøgleord i samarbejdet med Menzer & Kristensen. Specielt kan jeg fremhæve afleveringsfasen, som var helt i top,” lyder det fra Mark.

"Byggelederen René gør det virkelig godt,” supplerer han.

At Josephine og Mark valgte Menzer & Kristensen har de ikke fortrudt. Huset på Højvangsvej står præcis, som de ønskede sig. Et moderne funkishus med et kubistisk look og og flere arkitektoniske finesser.

”Det vi har været mest nervøse for, har egentlig været, om vi havde dummet os med plantegningen,” siger Mark, der opfordrer kommende nybyggere til at bruge rigtig god til i planlægnings- og tegnefasen.

”Men alt blev som vi gerne ville have det. Og vi er så glade for vores nye hjem,” lyder det fra nybyggeren.

Køkken/alrum

Udsigten som den røde tråd

”En rød tråd i processen har været at få maksimal udbytte af den smukke udsigt,” fortæller Mark og fortsætter:

”Allerede når man træder ind i huset oplever man de arkitektonisk lige linjer, som er gennemtænkte og alle peger i retning af udsigten. Vi nyder det selv hver dag. Alle der kommer i huset er mindst lige så begejstrede og løber nærmest hen til de store vinduespartier for at kigge ud.”

Huset inddrager udsigten i både det store køkken-alrum, stuen og forældreafdelingen.

Drømmer du også om at bygge nyt?

Book et møde med en professionel byggerådgiver hos Menzer & Kristensen, og få en uforpligtende snak om dine boligdrømme.